[2020/3/19] 選出

ロンドン地質学会「最優秀査読者」に川村喜一郎准教授

イギリスのロンドン地質学会は,2019年の最優秀査読者として,川村喜一郎准教授ら2名を選出した.これは過去1年間にロンドン地質学会が発行するさまざまな雑誌へ投稿された学術論文を査読(学術論文の内容を確認し,掲載の採否などを判断する作業)したことに対して贈られるものである.

ロンドン地質学会ウェブサイト原文

Reviewer thank you
Our reviewers play a vital role in ensuring the Geological Society of London’s publications are of the highest standard and the peer review process is rigorous.
We are grateful for their time and expertise, and would like to extend a big thank you to all of our reviewers in 2019 who we have listed below.

Geological Society of London Top Reviewers 2019
Special thanks go to those reviewers who not only reviewed multiple papers for one of our publications but also to those reviewers who reviewed papers across multiple GSL publications. Our two top GSL reviewers will receive an SP of their choice and are:

• Kiichiro Kawamura (Yamaguchi University, Japan)
  • Charlotte Adams (Durham University, UK)

Other top reviewers across the GSL publications are: Dennis Arne (Telemark Geosciences, Australia), Martin Griffin (Amec Foster Wheeler, UK), Derek Briggs (Yale University, USA), Neil Meadows (Redrock Associates International Ltd., UK) and Amanda Owen (University of Glasgow, UK)

ロンドン地質学会ウェブサイト