[2017/12/1]第9回理学部講演会 兼 山大複素解析セミナー

Derivatives of inner functions in Bergman spaces induced by doubling weights(Atte Reijonen:東北大学)

2017年12月01日
14時30分 から 16時00分 まで

山口大学理学部第3共用セミナー室

カレンダーに追加

講演者: Atte Reijonen (Eastern University of Finland / 東北大学)

題目:    Derivatives of inner functions in Bergman spaces induced

by doubling weights

Abstract:

We find a condition for the zeros of a Blaschke product B which guarantees that B' belongs to the Bergman space induced by a doubling weight, and show that this condition is also necessary if the zero-sequence of B is a finite union of separated sequences. In addition, we state some consequences of this result.